Mikä Radiopalvelu?

Helsingin Radiopalvelu auttaa asiakkaitaan tietotekniikan hyödyntämisessä erityisesti esitys- ja lähetystekniikassa mutta myös muilla toimialoilla. Palvelumme kattavat ohjelmiston koko elinkaaren alkaen IT-strategioista ja kokonaisarkkitehtuureista yksittäisten järjestelmien määrittelyihin, kilpailutuksiin, käyttöönottoprojekteihin ja ylläpitovaiheen valvontaan. Tuotamme myös omia ohjelmistoja desktop- ja palvelinalustoille silloin kuin projekteissa tulee erikoistarpeita. Emme ole sitoutuneet erityisesti mihinkään tiettyyn valmistajaan tai käyttöjärjestelmään, vaan voimme selvittää kehitysvaihtoehdot mitä erikoisemmille legacy -järjestelmille. Täydennämme tarvittaessa puuttuvan dokumentoinnin. Aiemmista projekteista on tarttunut vahva kokemus myös myynti- ja tuotannonohjausprosessien kehittämisestä CRM -järjestelmillä, erityisesti Salesforce.com ja SugarCRM.

Olemme erikoistuneet pieniin projekteihin, tyypillisesti 1h – 80h. Tällä kannustamme asiakkaitamme olemaan ajoissa yhteydessä jolloin on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa siihen, että projekti lähtee oikeaan suuntaan jo ennenkuin määrittelyjä on edes aloitettu.

Kameravalvontajärjestelmiä hankittaessa voimme auttaa määrittelyssä, suunnittelussa, tarjouspyyntöasiakirjojen laadinnassa ja myös Milestone -tallentimien ja IP -kameroiden käyttöönotossa.

Sähkö- ja valaistusohjauksissa meillä on KNX Partner -pätevyys KNX -järjestelmien ohjelmointiin ETS5 -ohjelmointiympäristössä. Ohjelmoimme myös DALI -järjestelmiä. Toimitamme ohjelmointi- ja muutosprojektin dokumentoituna ja myös itse projektitiedosto jää asiakkaalle. Näin asiakas ei ole sidottu tekemään muutostöitä jatkossa meidän kanssamme. Olemme ohjelmoineet myös perinteisiä logiikoita, esim. Omron ZEN ja NJ -sarja.

KNX Partner